Andalus Fish is een ambachtelijke visspecialist en vistraiteur. Ze leveren Mediterrane visspecialiteiten van topkwaliteit, maar dan wel tegen een scherpe prijs.

Beleef de wereldsmaken van Andalus Fish


Andalus Fish is gespecialiseerd in wereldwijde vissoorten. Met een grote diversiteit aan vissoorten is Andalus Fish de aangewezen plaats voor de ultieme visliefhebber. Wij verkopen onze vis onder andere aan particulieren, geïnteresseerde bedrijven en gerenommeerde restaurants. Tevens verzorgen wij zowel koude buffetten als warme vis op festiviteiten en andere gelegenheden. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze cateringpagina.

Door de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring die ons team heeft opgebouwd op het gebied van visspecialiteiten zult u altijd een geslaagde vismaaltijd voorgeschoteld krijgen. Onze gebakken vis behoort dan ook tot de beste van Nederland.

Kom langs en proef de overheerlijke smaak van Andalus Fish!

Wie is Andalus Fish


Andalus Fish heeft 20 jaar ervaring in de vishandel. Andalus Fish werkt alleen met de beste, verse, ingrediënten en vindt gastvrijheid ontzettend belangrijk. In de Markthal nu open Andalus Fish, een visspeciaalzaak.

Goed eten kan bij elk product. Met vis kun je bijvoorbeeld gegrilde vetarme visgerechten en snacks kiezen als je een extra gezonde vismaaltijd wil.

Andalus Fish is een ambachtelijke visspecialist en vistraiteur

Voor de lekkerste..

Vis maaltijden

Als je echt trek hebt

Vissalade's

Voor tijdens de lunch of snack voor tussendoor.


Dagmenu's

Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er ook speciale dagmenu’s. Je kunt je op die dagen dus laten verrassen en genieten van bijzondere vislekkernijen, gemaakt door hun eigen chefkok.

Vispizza's

Overheerlijke vispizza's direct uit de oven.